Master of Imagination - Konkurs malarski - Falkon 2010
-
Rakso the slayer
Re: Master of Imagination - Konkurs malarski - Falkon 2010
Liczę, że jednak dasz radę. Falkon fajną imprezą jest + konkurs więc jest po co ruszyć 4 litery 
ja chyba teżNameless wrote:ja tam pisalem, ze mi to nie przeszkadza
jon wrote:Jeżeli Tobie Nameless, to nie przeszkadza to ok
nie ma sprawy - dostaniesz nawet nie jednoNameless wrote: EDIT: jon, przez ciebie darmowe piwko mi ucieklo. teraz czekam na jedno od ciebie
jeżeli kogokolwiek uraziłem moim poprzednim postem, to bardzo przepraszam (za formę, bynajmniej nie za przekaz), jestem tylko parszywym organizatorem, który chce dbać o swoją imprezę, wybaczcie :suicide:
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
-
Nameless
- The Better Choice

wybaczamy 
a teraz oddajmy juz temat organizatorom konkursu, bo im OT robimy
a teraz oddajmy juz temat organizatorom konkursu, bo im OT robimy
słusznie...Nameless wrote:bo im OT robimy
bez OT... bez urazy... znikam
p.e.a.c.e
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
mi też nie przeszkadza i życzę powodzenia i udanej imprezy. na pewno mnie nie będzie, ale darmowe piwko nigdy źle nie brzmi... tym razem chyba jednak mnie ominie, bo nie będzie okazji 
Ja na pewno będę reprezentował forum, tym bardziej że jest rozgrywany w moim mieście, więc nie mogę zasłonić się lenistwem
. Postaram się wystartować co najmniej w 2 kategoriach. Jeszcze mam trochę czasu, to powinienem zdążyć. W sumie najwyższa pora, żebym zawalczył na jakimś konkursie 
Jako miejscowy i ktos, kto na falkonie byl juz 3 ostatnie lata z rzedu nie wyobrazam sobie siebie nie bioracego udzialu w tym konkursie
A na Falkona polecam przyjechac, tam sie zawsze strasznie duzo dzieje!Kto nie byl ten nie wie...a moze czas sie dowiedziec? 

-
Nameless
- The Better Choice

moze i duzo sie dzieje, ale ile sie dzieje w temacie figurek?
pomijam turnieje, ktore dla mnie atrakcja nie sa (poza jednorazowym obejsciem stolow w poszukiwaniu ciekawych armii)
pomijam turnieje, ktore dla mnie atrakcja nie sa (poza jednorazowym obejsciem stolow w poszukiwaniu ciekawych armii)
Wszystko zależy od tego co kogo interesuję, dla miłośników fantastyki, czy sf , przeróżnych gier, rpgów, larpów itd myślę że będzie co robić. Będą też jak co roku spotkania z autorami książek( w tym roku m.in. Jarosław Grzędowicz, Jacek Komuda, M.L. Kossakowska, Andrzej Pilipiuk, Wojciech Siudmak) i wiele ciekawych prelekcji.
Jeśli chodzi o nasze hobby to faktycznie poza turniejami nic nie ma, myślimy jeszcze nad konkursem speed paintingu i nauce/pokazie malowania, ale jeszcze nie wiemy czy coś z tego wyjdzie. Będziemy na bieżąco informować.
Jeśli chodzi o nasze hobby to faktycznie poza turniejami nic nie ma, myślimy jeszcze nad konkursem speed paintingu i nauce/pokazie malowania, ale jeszcze nie wiemy czy coś z tego wyjdzie. Będziemy na bieżąco informować.
Speed painting jak dotad byl, tak samo jak nauka malowania