[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
chyba już uwagi zostały napisane, więc dodam od siebie że kolorystyka mi bardzo przypadła do gustu 
troll gotowy
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
o ja ale mi brakuje jakiegoś ciekawego odcienia w cieniach 
poza tym bardzo fajnie i czytelne
metaliki takie . hym .... oleiste wyglądają przyjemnie
2 klocki na plecach - wyglądają jak WiP y
zęby i pazury wyglądają jak kamulce (ale to może być zamierzone zgodne z opisami w WM .. )
im bardziej na niego patrzę tym bardziej przypomina mi zabawkę "z jajka" tym niebieskim kolorkiem
tk czy siak jest fajny i czysty (rasowo) w wykonaniu - kolejny cukiereczek
poza tym bardzo fajnie i czytelne
metaliki takie . hym .... oleiste wyglądają przyjemnie
2 klocki na plecach - wyglądają jak WiP y
zęby i pazury wyglądają jak kamulce (ale to może być zamierzone zgodne z opisami w WM .. )
im bardziej na niego patrzę tym bardziej przypomina mi zabawkę "z jajka" tym niebieskim kolorkiem
tk czy siak jest fajny i czysty (rasowo) w wykonaniu - kolejny cukiereczek
Fajny Smerf .Malowanie skóry jest IMO smerfastyczne [no aby utrzymać już post w smerfowej konwencji] .Szmatki ,paski i inne pierdoły są jednak płaskie .Ogółem wydaje mi się że ta rzeźba jakaś "biedna" w detale jest .Metale fajne ale bez szału , kły pazury i inne bardzo ładne .Jednak na 5 zdjęciu na tej podniesionej ręce chyba zapomniałeś wycieniować tego "kamyczka" na barku lub wina zdjęcia .Crazy Frog ujeżdżając smerfa jest świetny i jeszcze ten szaliczek 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
jak wszystko ładnie i naturalnie wygląda tak mi skóra jakoś nie podchodzi.... wygląda jak by była gumowa 
ale za to metaliki extra
ale za to metaliki extra
cześć
przy tak wyrazistej skórze, reszta detali niestety tu ginie ... ja bym podciągnęła mocniej kontrast tych wszystkich ciemnych detali na plecach: deski, lina itd.
Oczy wyszły u niego nijako
Za to pazury, skóra i łańcuch rewelacja!
Oczy wyszły u niego nijako
Za to pazury, skóra i łańcuch rewelacja!
znowu trolle, nic ciekawego, mecze dalej ten sam schemat.
Click to see full-sized image"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
-
Kuzyn
męczysz, ale w swoim stylu, jeżeli to tabeltop to bardzo ładny
podziwiam Cię, że ci się chciało malować te skrypty na zwoju, brawo
pozdrawiam
schemat utrzymany, no i miejscami metaliki bardzo ciekawe 
Jak zawszę fajna skóra .Metale też są spoko.Fajnie wygląda ta rolka z jakimiś magicznymi skryptami .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske