[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat theotrila
słyszałem o tej technice ale u Ciebie póki co rewelacyjnie wygląda
Kiedyś był jakiś Space Marine w large scale na CMON'ie i z artykułu o nim znam tą technikę .Na razie idzie ci świetnie .Powodzenie w dalszych pracach nad modelem
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
aerografu nie mam, ale gdyby tak psikac sprejami ? kupic kilka kolorów w budowalnym i popróbować, myslicie ze sie uda ?
-
Fajnie ta rdza wyszła Tylko szkoda ze taka czarna krecha przechodzi przez środek wieżyczki
-
- Chest of Colors
francuzi nie umieli budować czołgów i tyle...
fajnie fajnie ale w tym pierwszym czolgu strasznie brakuje detali np. oznaczen pojazdu itp.
caly pojazd jest potraktowany zbyt jednolicie
caly pojazd jest potraktowany zbyt jednolicie
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Niezłe! Ta technika dobrze by się sprawdziła przy radzieckich czołgach Świetnie Ci faktura wychodzi i malowanie - zwłaszcza w okolicach spawów i nitów
A ten to hammerykański Grant, nie?
A ten to hammerykański Grant, nie?
Hey.
No racja powinienem dodac oznaczenia na czołgu , ale jeszcze nie opanowałem nakładania kalkomani na tak "zniszczoną" powierzchnie.
Kolejny UPdate
Click to see full-sized image
p.s zdjęcia zbyt jasne, ale co zrobic jest jakie jest
No racja powinienem dodac oznaczenia na czołgu , ale jeszcze nie opanowałem nakładania kalkomani na tak "zniszczoną" powierzchnie.
Kolejny UPdate
p.s zdjęcia zbyt jasne, ale co zrobic jest jakie jest
u tak przerdzewiałym czołgiem to raczej by sobie wojsko nie pojeżdziło .... Wygląda fajnie .... coś takiego widziałem kiedyś w Bornym Sulimowie ..... ale nie jeżdziło i było zakwalifikowane jako złom (nie model czołgu a stopień utlenienia metalu . )
Koncepcja była taka, aby wyglądał jak złom.
Nie wiem czemu , ale strasznie lubie malować brudne poniszczone pojazdy
Nie wiem czemu , ale strasznie lubie malować brudne poniszczone pojazdy