[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] WARSZTAT IRKUCKA
Fajnie Irek, super ci to wyszlo. Zupelnie nie podobaja mi sie podstawki, takie na odwal
calosciowo wygladaja super, ale pojedynczo widac niektore niedorobki
takie momenty w ktorych wyglada jakbys przyspieszal. ale tak...wytrwalosc polaczone z doswiadczeniem i talentem i wychodza takie fajne rzeczy.

Pikny! Teraz to ja też chcę pana dynię
ale kontrast na nożu zbyt mały, wygląda teraz jakby był zrobiony z kamienia 
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Tak jak już mówiłem, super malowanie (najładniejsze jakie widziałem dla tej figurki
). Jakbym sprzedawał ją seryjnie, miałbyś zagwarantowane miejsce na box arcie ! 
-
Theotril
Podoba mi się, lecz brakuje mi krwi na mieczyku lub sciekającej z odrąbanej główki 
Bardzo ładny model ,ale podzielam zdanie przedmówcy krew na mieczu być musi
.Bez krwi to nie robota .Bardzo podoba mi się jeszcze odcień skóry .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
dzięki za komentarze
a jeżeli chodzi o krew to myślałem o tym, ale zrezygnowałem bo stwierdziłem że jednak wolę czysty model
a jeżeli chodzi o krew to myślałem o tym, ale zrezygnowałem bo stwierdziłem że jednak wolę czysty model
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Dobre, dobre Irek! Ja już model widziałem i podobało mi się malowanie. Faktycznie, trochę krwi by się przydało, ale przynajmniej jest szansa, żebym zrobił z nim coś innego 
Najbardziej mi się podoba oczywiście dynia i cieniowanie ciuchów. Ogonek dyńki mógłby mieć jedynie trochę rozjaśnień kreskowych.
I trochę podstawkę można by wzbogacić i umieścić model na czymś grubszym
Najbardziej mi się podoba oczywiście dynia i cieniowanie ciuchów. Ogonek dyńki mógłby mieć jedynie trochę rozjaśnień kreskowych.
I trochę podstawkę można by wzbogacić i umieścić model na czymś grubszym
Click to see full-sized image