[PL] Warsztat m.ike'a
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat m.ike'a
podkresl zadrapania cieniutka jasna kreseczka na dolnej krawedzi i popracuj nad nitami bo jak je mahon zobaczy to Cie zje
(cien dookola nitu i jasna kropeczka na samym nicie)
Stop competing with others. Start competing with yourself.

ciekawy kolor metalików
strasznie dużo prac zaczynasz ale nie kończysz. Może warto by było skupić się na jednym, domalować, dopracować każdy element ? Ja tak właśnie wolę robić. Co najwyżej mam jakiś drugi model - dla odskoczni jak już za długo pracuję nad jedną figurką. Ale to jak już Ci lepiej tak rób
strasznie dużo prac zaczynasz ale nie kończysz. Może warto by było skupić się na jednym, domalować, dopracować każdy element ? Ja tak właśnie wolę robić. Co najwyżej mam jakiś drugi model - dla odskoczni jak już za długo pracuję nad jedną figurką. Ale to jak już Ci lepiej tak rób
-
Mike
Muszę mieć tyle modeli bo szybko zaczynają mnie "denerwować" i muszę mieć jakąś odskocznię.
"out of focus"Trochę inna rzecz. Zdjęcie robione w lightboxie, jak wyszło?
jest kutkę nie ostre ale poza tym fotka fajna
malowanie .. kacper o już ci napisał co i jak z malowaniem
BSB - zakładam że to wczesny wip bo na razie to on w kierunku nurgla zmierza w podskokach .. albo skołował zbroje z miedzi i mu zaśniedziała - z ocena poczekam jakiejś dalszej fazy
Też zaczynam dużo figsów i nie kończę
A jak skończę to i tak nie potrafię robić fotek więc wam nie pokaże
.
Co do samej figurki to fajny pomysł z tą podniszczoną miedzią .Zobaczymy jak się rozwinie .
Pozdrawiam
Co do samej figurki to fajny pomysł z tą podniszczoną miedzią .Zobaczymy jak się rozwinie .
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Sorry przypadkowo kliknołem i wysłało drugi raz . Proszę o usunięcie tego posta .
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Fajnie wygląda pancerz jestem mocno ciekawy jaki będzie efekt końcowy 
Ale fajnie się nazgul zapowiada!
Ta nowa poza jest Boska, czekam na finalne fotki
Ta nowa poza jest Boska, czekam na finalne fotki

Click to see full-sized image