W sumie pewnie zależy jak wyglądałaby ta moja praca, ale pewnie rzeczywiście bardziej pójdę w kierunku dioramy. Myślę po prostu co pomalować na konkurs
Jedno co na pewno z tak ułożonych kategori wyniknie to wspomniana wzmożona rywalizacja
przemo wrote:W sumie pewnie zależy jak wyglądałaby ta moja praca, ale pewnie rzeczywiście bardziej pójdę w kierunku dioramy. Myślę po prostu co pomalować na konkurs
Dla mnie to możesz sobie malować, co tylko chcesz. Nie ja Ci przesunę pracę do innej kategorii
@przemo - dasz do 'duzego modelu' to pewnie pojdzie tam. dasz do 'dioramy', to pojdzie tam.
@Slawol - to pokaz mi inny konkurs poza GD, na ktorym jest kategoria "oddzial".
zreszta, ty brales udzial w tworzeniu regulaminu, wiec przestan teraz dyskutowac o zasadnosci przyjetych rozwiazan
Nameless wrote:@Slawol - to pokaz mi inny konkurs poza GD, na ktorym jest kategoria "oddzial".
"Grey Seer"
Nameless wrote:zreszta, ty brales udzial w tworzeniu regulaminu, wiec przestan teraz dyskutowac o zasadnosci przyjetych rozwiazan
A czy chcę go zmieniać? Podtrzymuję opinię. Nie przeszkadza mi od samego początku i w pełni tę postać akceptuję Jedynie po weekendzie doszło mi kilka doświadczeń i się nimi podzieliłem. Poza tym nie można oczekiwać, że pierwsze edycje nowych konkursów od razu ukażą nam trendy w kategoriach. Musi się odbyć kilka regularnie i utrzeć w kalendarzu.
A tak poważnie - jest jak jest i OK. Ja tam się cieszę i czekam na imprezę. Ode mnie wszystko już.
zeby sie oderwac od problemow regulaminowych - poprosze jakiegos warszawiaka o pomoc w odnalezeniu hotelu dla zagranicznego goscia.
odezwijcie sie na pm, podam szczegoly.
Fajnie, myślę że wraz z pozostałymi trzeba braćmi nawiedzimy was. Trochę szkoda, że nie ma kategorii armia... no ale nie będę marudził. W tym roku odnajdę się raczej jako odwiedzający. Z chęcią natomiast poznam ekipę CoC.
Da radę zaparkować samochód gdzieś blisko?
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
gimiak wrote:Da radę zaparkować samochód gdzieś blisko?
parkingu jako takiego niestety nie mamy , natomiast na pewno da radę zaparkować przy uliczce prowadzącej do DK - 10-200m - i blisko i daleko, zależy gdzie trafisz
Mam takie pytanko, bo przy typach wspomnialiście, że podstawka może mieć ok 10 x 10 cm / 10 śr. Czy mogę dany model umieścić oprócz (załóżmy) 25 mm okrągłej podstawki na drewnianym klocku 4 x 4 x 6 cm?
chyba już jest .... nie mówiłem ... ups przepraszam do końca tygodnia powinienem uporać się z uzupełnieniem wszystkich brakujących zakładek
ah jeszcze adres ... https://www.hussar2010.pl