[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Warsztat theotrila
no śliczności - ja własnie skleiłem swoj pojaz i zaczynam głowic sie co dalej :/
Dzięki.
A jaki pojazd?;) i jaka skala?
Jak masz aerograf to pójdzie gładko, jak bedziesz malował pędzlem to musisz być cierpliwy
P.S Fajny tatuaż
A jaki pojazd?;) i jaka skala?
Jak masz aerograf to pójdzie gładko, jak bedziesz malował pędzlem to musisz być cierpliwy
P.S Fajny tatuaż
-
- Chest of Colors
prącie :wink":Theotril wrote:Dzięki.
autoblinda 1:48: w weekend chciałbym wrzucic nowe podstawki na strone i musze miec co postawic na pojazdowąTheotril wrote:A jaki pojazd?;) i jaka skala?
mam ale wciaz waham sie nad klolorystyka itpTheotril wrote:Jak masz aerograf to pójdzie gładko, jak bedziesz malował pędzlem to musisz być cierpliwy
choc sprobowałbym w koncu pomalowac cos olejami - w sumie od tego zaczynałem przygode z modelarstwem
Theotril wrote:P.S Fajny tatuaż
Ja właśnie zacząłem sie bawić farbami olejnymi- świetnie się nimi "brudzi pojazd", kolory podstawowe maluje akrylami - brudzenia olejnymi. Świetna sprawa że jak coś nie wyjdzie bierzesz rozcieńczalnikiem maźniesz i wszystko możesz poprawić.choc sprobowałbym w koncu pomalowac cos olejami - w sumie od tego zaczynałem przygode z modelarstwem
-
- Chest of Colors
Też jeszcze nie sprawdzałam ... masz jakieś wypróbowane kolory, albo markę?
Czołg fajnie się prezentuje Olejne ładnie wydobywają detale.
Czołg fajnie się prezentuje Olejne ładnie wydobywają detale.
Ja używam farb 502 Abteilung - i jestem zadowolony - innych olejnych nie stosowałem także nie mam porównania
Kolejny update
Click to see full-sized image
P.S Juz mam pomysł na kolejna prace- bedzie to całkowicie zniszczony przez korozje czołg
Click to see full-sized image
P.S Juz mam pomysł na kolejna prace- bedzie to całkowicie zniszczony przez korozje czołg
-
- Chest of Colors
Theotril czy czołg?