[PL] Warsztat m.ike'a

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Mike

Re: [PL] Warsztat m.ike'a (wodne blorki, nawet zdjęcie jest)

Post by Mike »

Czyli czekają mnie małe zakupy. Posiadam jeszcze białą z Vallejo Air ale też nie jest za świetna.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

bo to do Areografu a nie do pędzla ..
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Mike

Post by Mike »

Wiem, tylko mówię. Posiadam jeszcze kilka innych farbek z serii Air i nie używam ich tylko do aerografu, są też dobre pod pędzel. :dance:
Mike

Post by Mike »

Nie lubicie komentować mojego malowania, to popatrzcie przynajmniej na lvl up w robieniu zdjęć. Prawda taka, że jak człowiek głupi, to i Maru nie pomoże :bonk: , ręcznie ostrość ustawiałem i chyba troche lepiej juz jest.

ImageClick to see full-sized image

ImageClick to see full-sized image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Mike wrote:Nie lubicie komentować mojego malowania, to popatrzcie przynajmniej na lvl up w robieniu zdjęć
kto powiedział że nie lubimy? ja tam dość uparcie komentowałem...
a że nie widzę żebyś pomalował coś takiego, co pokazałoby że przejąłeś się komentarzami - to dalej nie powtarzam tego samego.

a co do zdjęć to tym razem lepiej! czytelnie i ostro. takie fotki znacznie prościej omawiać! :clap:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Mike

Post by Mike »

mahon wrote:
Mike wrote:Nie lubicie komentować mojego malowania, to popatrzcie przynajmniej na lvl up w robieniu zdjęć
kto powiedział że nie lubimy? ja tam dość uparcie komentowałem...
a że nie widzę żebyś pomalował coś takiego, co pokazałoby że przejąłeś się komentarzami - to dalej nie powtarzam tego samego.

a co do zdjęć to tym razem lepiej! czytelnie i ostro. takie fotki znacznie prościej omawiać! :clap:

No przestań, na ratogrze nie widać poprawy? Kontrasty jakieś się pojawiły nawet!

Skoro zaczeły Ci się moje zdjęcia podobać, to niedługo modele też zaczną :dance:
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Warsztat m.ike'a (Joe le Kan)

Post by mahon »

fakt, że ogierek był bardziej widowiskowy od orków. czekam na malowanie puszki. zamierzasz wykorzystać metody podniszczania wspomniane w temacie Theotrila?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Yo ..
widzę że fotki w przeciwieństwie do malowana poprawiły się :wink: ba Fotka Puszki jest nawet bardzo dobra .. szkoda że to WiP w podkładzie

co do Orkasów - lepiej jest ale bardzo mało lepiej - zostaw je już bo zabrnąłeś w ślepa uliczkę i depczesz w kółko , do puki nie z czaisz co jest nie tak robiąc inny model do puty nie poprawiaj tych orków już, bo wiesz że dzwony bija ale nie wiesz w którym kościele :wink:
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Mike

Post by Mike »

Jeden kan będzie malowany za pomocą jasnych plamek w które wmaluje rdze, 2gi będzie lakierowany (akurat jak będe w Belgii zdązy mi wyschnąć).

No starałem się głowine orka zrobić na czarnobiało ale zanim nie kupie czegoś lepszego od skull white to nawet nie mam co pędzla w wodzie moczyć.
Post Reply