[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Mnie tylko brakuje cieniowania na metalu - lufa z przodu.
Efektownie obskrobany pancerz
Bardzo mi się podoba.
Efektownie obskrobany pancerz
Dzięki Wam za komentarze
Cieszę się, że wam się podoba
Thx alot everyone!
A do zakupu zestawu naprawdę zachęcam! Obok białego najlepszy jakim do tej pory malowałem!

Niedługo wrzucę następne zdjęcia, tym razem Lorda i Terminatorów. No to tymczasem...
Tak, maluję w taki sam sposób, może tylko nakładam jeszcze więcej glaze'ów niż poprzednioFlameon wrote:Piękna czerwieńczuję się mocno zachęcony do zakupu setu Andrei
Malujesz ją nadal tak jak kiedyś? Mianowicie rozjaśniasz kolor bazowy ku brzegom a następnie pracujesz glaze'ami nad kolorami pośrednimi pomiędzy największym cieniem a największym blaskiem?
Haha, pewnie będę miał za jakiś czas ostro dość tych czerwienikacpero wrote:no dredzio super.. cala armia pomalowana w takim standardzie na pewno bedzie robic piorunujace wrazenie.. ..ale Ty musisz miec cierpliwosc chlopie
Tak, wszystkie modele będę wysyłał jednocześnie, jak skończe całą armię, żeby zrobić fotki całości razem z podstawką.Captivus wrote:ja mam nadzięję że wszystko naraz wyślesz tak by możnabyło zobaczyć efekt końcowy naraz na wszystkich modelach.
W tym wypadku z kawałkiem żywicyGildor wrote:Co ludzie potrafią zrobić z kilkoma kolorami i kawałkiem metalu...
Niedługo wrzucę następne zdjęcia, tym razem Lorda i Terminatorów. No to tymczasem...
Bohun, Ty jednak jesteś kosmitą! 
Mam nadzieje zobaczyc go na najbliższym spotkaniu jakie będzie!
Pozdróweczki!!
Mam nadzieje zobaczyc go na najbliższym spotkaniu jakie będzie!
Pozdróweczki!!
Hej! Tym razem wrzucę wip'a mojego Chaos Lorda (dowódcę 6 osobowego oddziału termosów). Nie jest jeszcze skończony, brakuje mu sporo elementów, ale chciałem przetestować nowe lampy do fotografowania, więc musiałem coś zrobić
Jest jak narazie najbardziej zaawansowany z całego oddziału, mam nadzieję, że do końca tygodnia ogarnę go i ruszę z następnymi modelami 
Sama figurka to konwersja Abaddona + chainaxe'y i naramienniki Zhufora + plaskikowa łapka od SM + głowa od terminatora z FW.
Tak czy siak napiszcie co o nim myślicie! Schemat oczywiście taki sam jak przy Dreadzie z wiadomych względów.
[rimg]https://img203.imageshack.us/img203/1254/forum111.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Sama figurka to konwersja Abaddona + chainaxe'y i naramienniki Zhufora + plaskikowa łapka od SM + głowa od terminatora z FW.
Tak czy siak napiszcie co o nim myślicie! Schemat oczywiście taki sam jak przy Dreadzie z wiadomych względów.
[rimg]https://img203.imageshack.us/img203/1254/forum111.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Mnie najbardziej podoba się (zaraz po cudownych metalikach) soczysta czerwień (chyba że to wynik obróbki zdjęcia
)
Patrząc na Twoje prace powoli dochodzę do wniosku, że figurki z WH 40K nie są takie paskudne jak mi się kiedyś wydawało po obejrzeniu stronki GW
Patrząc na Twoje prace powoli dochodzę do wniosku, że figurki z WH 40K nie są takie paskudne jak mi się kiedyś wydawało po obejrzeniu stronki GW
Sa paskudne - to model w połowie FW nie GW az GW to Abbadon - taki rzadko widziany model ostatnio ..JerzyK wrote:Mnie najbardziej podoba się (zaraz po cudownych metalikach) soczysta czerwień (chyba że to wynik obróbki zdjęcia)
czerwienie z tego co pamiętam to takie intensywne sa w rzeczywistości jeśli nawet nie bardziej
odemnie :
za dużo czaszek koleś wygląda jak grzechotka ..
szary nmmm to jeszcze do poprawy
naramiennik na prawej ręce, lewa ręka koło zgięcia łokcia oraz twarz rewelacja !!
tak swoją drogą tempo masz zawrotne
tak swoją drogą tempo masz zawrotne