[PL] Poznan 28.05.2010
Re: [PL] Poznan 28.05.2010
Mahoń malował? 
Ale Wam sympatyczne spotkanie wyszło! Dzięki za relację.
A karpia na zdjęciu to Mahoń strzelił niesamowitego
Ale Wam sympatyczne spotkanie wyszło! Dzięki za relację.
A karpia na zdjęciu to Mahoń strzelił niesamowitego
no bo czego się nie robi dla efektownej fotki 
ze spotkania malarskiego??mahon wrote:@Lothar - pewnie jutro, bo dziś dopiero wróciłem do domu.
kurcze teraz to naprawde zaluje ze wyszedlem chwilke wczesniej
Stop competing with others. Start competing with yourself.

jak bym ci powiedział skąd, to byś się dopiero przejął
Mój napięty grafik nie pozwolił mi niestety czynnie uczestniczyć w spotkaniu więc za sukces uznałem nawet te pół godziny na które udało mi się dotrzeć.
Ubolewam, że nie dane mi było dłużej pozostać w tak zacnym gronie, ale przynajmniej dzięki uprzejmości Ani i Michała mój warsztat wzbogacił się o lepsze (jak na mnie) pędzle, a widok niesamowitych modeli i artystów przy pracy natchnął mnie i zdopingował do uruchomienia nieco zakurznego (przez pracę) warsztatu malarskiego!
Tak czy inaczej liczę na w miarę szybki termin kolejnego spotkania, które odznaczę w grafiku wolnego czasu z wyprzedzeniem i pozwolę sobie na bardziej twórczy w nim udział.
Pozdrawiam!
PS: nawet jak na tą mini wizytę zostałem złapany przez obiektyw aparatu!
Ubolewam, że nie dane mi było dłużej pozostać w tak zacnym gronie, ale przynajmniej dzięki uprzejmości Ani i Michała mój warsztat wzbogacił się o lepsze (jak na mnie) pędzle, a widok niesamowitych modeli i artystów przy pracy natchnął mnie i zdopingował do uruchomienia nieco zakurznego (przez pracę) warsztatu malarskiego!
Tak czy inaczej liczę na w miarę szybki termin kolejnego spotkania, które odznaczę w grafiku wolnego czasu z wyprzedzeniem i pozwolę sobie na bardziej twórczy w nim udział.
Pozdrawiam!
PS: nawet jak na tą mini wizytę zostałem złapany przez obiektyw aparatu!
Cold "Strobe Light Network"
Moim zdaniem na laury zasługuje Aragorn Mahonia, trzeba pstryknąć mu fotkę, jeżeli jeszcze istnieje w Bardzie i wstawić na forum.
Dziękuję za docenienie
Może ktoś to zrobi?
Zaraz zaraz... ale co ma znaczyć to "jeśli istnieje"??? Czyżby Bard sprzedał moją figurkę?!
Zaraz zaraz... ale co ma znaczyć to "jeśli istnieje"??? Czyżby Bard sprzedał moją figurkę?!
Nie, ale pojedyncze figurki "gubią się" w Bardzie.
no tak, zwłaszcza że LotR jest raczej popularny