[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Flameon

Re: [PL] Galeria Bohuna

Post by Flameon »

Pierwszy raz widzę ten model tak dobrze pomalowany :clap:
kacpero

Post by kacpero »

super pracka, ja rowniez nie spodziewalem sie ze ten model moze wygladac tak korzystnie ;)
podoba mi sie zarowno pomysl jak i realizacja.. gratulacje ze potrafisz wprowadzic swoj pierwotny koncept w zycie z takim efektem.. mi sie to zwykle nie udaje :P
jedyny element ktory mi za bardzo nie pasuje to spekania na zlotych ozdobach helmu.. sa moim zdaniem zbyt wyraziste i za ostre..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

No teraz jest naprawdę lepiej... :clap: Ciepło i gorąco gdzie trzeba, a i efekt zastygłej lawy już widać całkowicie - głównie przez te spękania. Czekam na koniec.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Gazza

Post by Gazza »

Bohun wrote:Co teraz sądzicie??
Już prezentuje się obłędnie! Nie mogę doczekać się finału.Doskonałe wyczucie klimatu! Szacun!
Cold "Strobe Light Network"
Bohun

Post by Bohun »

Nareszcie skończyłem Avatara :D Ta praca mnie normalnie wykończyła :banghead:

Oto efekt końcowy, narazie bez photoshopowego tła, wersje z tłem wrzucę pewnie dzisiaj jeszcze na CMON.

Jestem wymięty jak stare kalesony :roll:

Ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z efektu... A wam jak się podoba?

[rimg]https://img408.imageshack.us/img408/453/forum1kp.jpg[/rimg]

Uploaded with ImageShack.us
kacper_gda

Post by kacper_gda »

Huh najlepszy avatar jakiego widziałem... Ten miecz jest trochę krzywy czy mi się wydaje?
Bohun

Post by Bohun »

Z tym mieczem to osobna historia... :x Był supełnie krzywy od samego początku, próbowałęm go prostować na różne sposoby, niestety żywicę jaką FW używa do odlewów kształtuje się o wiele trudniej niż standardowy plastic z GW... Cóż, zrobiłem co mogłem :wink:
maciejrusztyn

Post by maciejrusztyn »

Avatar koniec konców jest GENIALNY!!!:D Ale moim zdaniem podstawka pod nim jest lekkim nieporozumieniem jakos tak burzy jego zajebistosc:) jest jakas uboga i niestaranna moze taka miala byc ale moim zdaniem szkoda avatara dla takiej podstawki:)
Zyczylbym sobie kiedys dojsc do takiej wprawy w malowaniu:) Gratuluje:)
Lemartes

Post by Lemartes »

Niesamowity. Jego wlasciciel to dopiero szczesciarz bedzie :P Ale ja tam bym sie bal takim modelem grac...No, ostatnio do mnie przyszlo zamowienie, dostalem mojego komisarza z death korps, i tak samo mam z prostowaniem jego miecza lub innych elementow - strasznie krucha jest ta zywica.figurke mozna zlamac w pol bez wiekszego wysilku...
Image
Flameon

Post by Flameon »

Oszałamiający :O
Post Reply