na razie wygląda fajne taki przestudzony i z Hemoroidami
[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
o ja utknełem mniej więcej w tym stadium - te bardzo głębokie dziury w modelu - uparłem sie "rozświetlić ".. porażka (trzeba było zaszpachlować i pracować na płytszych "jamach" - ale toja zobaczymy co ty zrobisz
)
Dla mnie mało lawy. Mało
Więcej na brzuchu by się przydało. I miejscami jaśniej jeszcze troszkę, ale niewiele --> takie jasnożółte punkciki. Ja tam porównuję malowanie do fotki nr 1.
A i podtrzymuję swoją poprzednią wypowiedź. Korpus, plery i uda to kamień z lawą, czyli brawo
Łydki i ramiona, a teraz także hełm - NMM. Ale skoro mówisz, że chcesz, żeby tak przechodziło, to OK. W takim razie efekt widać.
Za to pośladki pomalowałeś, jakby... Ano tak, przecież to Eldar
właśnie się dowiedziałem,
że duszą i ciaaaaaaaaaaaaaałem,
Można całować go w rękę...
Musiałem...
Wybacz...

A i podtrzymuję swoją poprzednią wypowiedź. Korpus, plery i uda to kamień z lawą, czyli brawo
Za to pośladki pomalowałeś, jakby... Ano tak, przecież to Eldar
właśnie się dowiedziałem,
że duszą i ciaaaaaaaaaaaaaałem,
Można całować go w rękę...
Musiałem...
Wybacz...
Zapowiada się bardzo ciekawie i przyznam że koncepcję masz dobrą. Rzeczywiście może jak na razie za mało blasku jak by już ten Avatar dogasał i ja poszedł bym jednak w bardziej rozżarzony model. Sam będę za jakiś czas malował swojego małego Avatara to sobie zobaczę jak to się robi no i dzięki za fotki lavy
. Czekam na złoty nmm bo na pewno doda to charakteru.
Masakrator, nie sądziłem ,że kiedykolwiek zobaczę ten model fajnie pomalowany 
-
Karpiu
No panie powiem jedno szacun ponad szacuny. To kawl modelu i ciezko o zachowanie takiej dokladnosci wszedzie
Gratuluje !!
-
maciejrusztyn
Sorry ale jest to jedyna twoja figurka która przynajmniej na tym etapie mi sie nie podoba. Ta lawa jest za mało wyrazista i jest jej zdecydowanie za malo. To tyle moge powiedziec na razie o tym WIPie czekam na reszte.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
jak dla mnie więcej lawy trzeba, bo za bardzo zastygły się wydaje, nie koniecznie takie intensywne ale szczeliny przydało by się delikatnie wypełnić wszystkie 
No kurczę, Bohun, na niezłego kolosa się porwałeś. A dalej to tylko wielkie demony z FW i tytany 
Ale spopielony jakiś wyszedł. Taki trochę wygasły. Nie wiem czy to taki zamiar, czy dopiero początek dłubania efektu, ale na razie ten ogień "nie dość parzy"...
Ale spopielony jakiś wyszedł. Taki trochę wygasły. Nie wiem czy to taki zamiar, czy dopiero początek dłubania efektu, ale na razie ten ogień "nie dość parzy"...
Sorrki, że tak długo się nie odzywałem, ale tak ugrzęzłem w robocie, że nie mogłem się oderwać
i wpadłem w ciąg wiecznego poprawiania i dorabiania
No ale w końcu następny etap...
Dzięki wam za krytykę, przyjmuję ją i postarałem się poprawić trochę elementów. Co do za małego blasku to w sumie się zgadzam, choć muszę przyznać, że nie widać tak tego na zdjęciu jak jest w rzeczywistości. No ale skoro pokazuję zdjęcie nie figurkę...
Trochę się zmieniło od ostatniego wipa...
Zrobiłem NMM, B A R D Z O mocno przysiadłem też do pancerza i odblasków. Kita na głowie i fartuszek są jeszcze nie zrobione, więc ich nie oceniajcie
No dobra, to i kolejne zdjęcie:
[rimg]https://img338.imageshack.us/img338/8494/wip31.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Co teraz sądzicie??
Dzięki wam za krytykę, przyjmuję ją i postarałem się poprawić trochę elementów. Co do za małego blasku to w sumie się zgadzam, choć muszę przyznać, że nie widać tak tego na zdjęciu jak jest w rzeczywistości. No ale skoro pokazuję zdjęcie nie figurkę...
Trochę się zmieniło od ostatniego wipa...
Zrobiłem NMM, B A R D Z O mocno przysiadłem też do pancerza i odblasków. Kita na głowie i fartuszek są jeszcze nie zrobione, więc ich nie oceniajcie
No dobra, to i kolejne zdjęcie:
[rimg]https://img338.imageshack.us/img338/8494/wip31.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Co teraz sądzicie??
-
Nameless
- The Better Choice

cienko, cienko 
podoba mi sie na tym efekt (przypadkowy? zamierzony?) lawy splywajacej w szczelinach.
podoba mi sie na tym efekt (przypadkowy? zamierzony?) lawy splywajacej w szczelinach.