[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Re: [PL] Galeria Bohuna

Post by Maru »

o ja utknełem mniej więcej w tym stadium - te bardzo głębokie dziury w modelu - uparłem sie "rozświetlić ".. porażka (trzeba było zaszpachlować i pracować na płytszych "jamach" - ale toja zobaczymy co ty zrobisz :P)
na razie wygląda fajne taki przestudzony i z Hemoroidami :wink:
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Dla mnie mało lawy. Mało :) Więcej na brzuchu by się przydało. I miejscami jaśniej jeszcze troszkę, ale niewiele --> takie jasnożółte punkciki. Ja tam porównuję malowanie do fotki nr 1.

A i podtrzymuję swoją poprzednią wypowiedź. Korpus, plery i uda to kamień z lawą, czyli brawo ;) Łydki i ramiona, a teraz także hełm - NMM. Ale skoro mówisz, że chcesz, żeby tak przechodziło, to OK. W takim razie efekt widać.

Za to pośladki pomalowałeś, jakby... Ano tak, przecież to Eldar :twisted:

właśnie się dowiedziałem,
że duszą i ciaaaaaaaaaaaaaałem,

Można całować go w rękę...

Musiałem...

Wybacz...

:bonk:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
REDAV

Post by REDAV »

Zapowiada się bardzo ciekawie i przyznam że koncepcję masz dobrą. Rzeczywiście może jak na razie za mało blasku jak by już ten Avatar dogasał i ja poszedł bym jednak w bardziej rozżarzony model. Sam będę za jakiś czas malował swojego małego Avatara to sobie zobaczę jak to się robi no i dzięki za fotki lavy :). Czekam na złoty nmm bo na pewno doda to charakteru.
Image
Flameon

Post by Flameon »

Masakrator, nie sądziłem ,że kiedykolwiek zobaczę ten model fajnie pomalowany :clap:
Karpiu

Post by Karpiu »

No panie powiem jedno szacun ponad szacuny. To kawl modelu i ciezko o zachowanie takiej dokladnosci wszedzie :) Gratuluje !!
maciejrusztyn

Post by maciejrusztyn »

Sorry ale jest to jedyna twoja figurka która przynajmniej na tym etapie mi sie nie podoba. Ta lawa jest za mało wyrazista i jest jej zdecydowanie za malo. To tyle moge powiedziec na razie o tym WIPie czekam na reszte.
Pozdrawiam:)
IRKUCK

Post by IRKUCK »

jak dla mnie więcej lawy trzeba, bo za bardzo zastygły się wydaje, nie koniecznie takie intensywne ale szczeliny przydało by się delikatnie wypełnić wszystkie ;)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

No kurczę, Bohun, na niezłego kolosa się porwałeś. A dalej to tylko wielkie demony z FW i tytany :lol:

Ale spopielony jakiś wyszedł. Taki trochę wygasły. Nie wiem czy to taki zamiar, czy dopiero początek dłubania efektu, ale na razie ten ogień "nie dość parzy"...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Bohun

Post by Bohun »

Sorrki, że tak długo się nie odzywałem, ale tak ugrzęzłem w robocie, że nie mogłem się oderwać :) i wpadłem w ciąg wiecznego poprawiania i dorabiania :D No ale w końcu następny etap...

Dzięki wam za krytykę, przyjmuję ją i postarałem się poprawić trochę elementów. Co do za małego blasku to w sumie się zgadzam, choć muszę przyznać, że nie widać tak tego na zdjęciu jak jest w rzeczywistości. No ale skoro pokazuję zdjęcie nie figurkę...

Trochę się zmieniło od ostatniego wipa... 8) :D

Zrobiłem NMM, B A R D Z O mocno przysiadłem też do pancerza i odblasków. Kita na głowie i fartuszek są jeszcze nie zrobione, więc ich nie oceniajcie :D

No dobra, to i kolejne zdjęcie:

[rimg]https://img338.imageshack.us/img338/8494/wip31.jpg[/rimg]

Uploaded with ImageShack.us

Co teraz sądzicie??
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

cienko, cienko :bonk:
podoba mi sie na tym efekt (przypadkowy? zamierzony?) lawy splywajacej w szczelinach.
Image
Post Reply