[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
chyba na prawde masz kiepski monitor 
a ja widzę że obie są zrobione nie najlepiej
Flameon - czy m ty to oświetlałeś ??
bo małpke masz spoxik Canon PowerShot A570 IS i powinno robić wpytaśne fotki ... coś jest żle w sztuce wykonania
bo małpke masz spoxik Canon PowerShot A570 IS i powinno robić wpytaśne fotki ... coś jest żle w sztuce wykonania
Naturalne światło, nie jestem specjalistą od fotek dlatego idzie jak po gruzie, a nie jest mi łatwo zrobić zdjęcia na którym zbroja nie będzie się świecić a reszta będzie jasna, ale to jeszcze nie jest finałowe zdjęcie więc pewnie dam radę lepiejMaru wrote:a ja widzę że obie są zrobione nie najlepiej![]()
Masz może jakieś rady? Bo ja na prawdę tracę pomysły, może masz jakiś patent na błyszczące się elementy?
BLENDA ^-^
- idz do tematu o Fotografii tam zadaj o to pytanie i o soft Boxa - to tam to opisze by nie trzeba było przenosić potem
- idz do tematu o Fotografii tam zadaj o to pytanie i o soft Boxa - to tam to opisze by nie trzeba było przenosić potem
W sumie to bardzo dziwne, że dostajesz 2 różne poświaty na fotce oświetlonej jednolitym naturalnym światłem. Chyba, że to poświaty od otoczenia.
Ale to już zaczynek nowego tematu...
Ale to już zaczynek nowego tematu...
hym ten wampir wygląda coś jak to :
(trochę po oszukiwałem z tłem i takimi tam.. ale nie za dokładnie
)
Click to see full-sized image
(trochę po oszukiwałem z tłem i takimi tam.. ale nie za dokładnie
Click to see full-sized image-
Renaw
Nie wiem jak tam z tymi zdjęciami bo sam mam złej jakości ale wiem że tak różne efekty na pewno wychodzą przy różnych trybach aparatu. Raz jest bardziej sepi a drugi z wiekszymi błękitami zalerznie od pory dnia i to się reguluje...ale to jest mój wniosek laika fotograficznego
i sam się nie przykładam do tego bo to nie mój temat.
Figurka mi się bardzo podoba i nie znajduję przy niej wad. Sztuka przez duże "SZyyyyy..."
Figurka mi się bardzo podoba i nie znajduję przy niej wad. Sztuka przez duże "SZyyyyy..."
Mi tam się bardzo podoba NMM i kolorystyka na nietoperkach. Posoka na ostrzach teże efektowna. Czerwony pancerz dobry, ale nie zapiera tchu tak jak NMM. No i twarz jakby "o jedno oczko" gorsza od reszty.Może to wina rzeźby, ale nie wygląda dobrze - oczywiście w porównaniu z resztą, bo poprzeczkę ustawiłeś sobie wysoko...