wakacje ida ku koncowi>>>>

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:roll:
Pomaturalne wakacje, to najdłuższe wakacje, jakie w życiu miałam :roll:
Exstra czas, no i wakacje też miałęś świetne :)
A ten domek w Zakopanym, to letniskowy, czy rodzinny?

I kilka fotek mógłbyś przesłać, to byśmy mogli popodziwiać :twisted:
-- Ańa

Image
Joachim

Post by Joachim »

A ten domek w Zakopanym, to letniskowy, czy rodzinny?
bo Ańa wysępi od ciebie klucze i zrobi tam imprezę ale nie wie ile osób może zaprosić :D
Galharen

Post by Galharen »

Łee, o końcu wakacji to mi nawet nie wspominajcie :evil: :evil:
Dostałem się do klasy zerowej, czyli taka jakby 3 klasa gimnazjum, ale już w liceum (taki mały dodatek dla ambitnych) i mam prawie codziennie 8 lekcji, czyli o 8 rano do 15.30 :evil: :evil: - ale fajnie jest :wink: :wink:

Hmm, a wakacje jak minęły - trochę w Boszkowie nad jeziorkiem w domku byłem, czy to z rodzicami, czy to z kumplami.
No i malowało się trochę, ale ogólnie tego lata się w domu opieprzałem :D :D

A w przyszłym roku jakieś wyspy tropikalne albo coś :wink: :wink:
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:wink: Bora Bora, Costa del Sol
Ja to chyba do sanatorium prędzej się wybiorę gdzieś za 25 lat :lol:
Nie to żebym nie chciała, ale wolałaby najpierw odwiedzić Pragę, Kraków, czy Kazimierz Dolny. To są miejscowości które, są trochę wyżej na mojej liście, bo wstyd się przyznać ale tych miejsc nie miałam okazji jeszcze zwiedzić.
Ale za to 3 razy byłam w Malborku :wink:
-- Ańa

Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Joachim wrote:bo Ańa wysępi od ciebie klucze i zrobi tam imprezę ale nie wie ile osób może zaprosić :D
:lol:
Chciałam Cię zaprosić , ale teraz jak już wyklepałeś moje zamiary ... chyba sam rozumiesz. Zasłużyłeś na dużo sroższą karę :sniper:

:wink:
-- Ańa

Image
-ACME STUDIO-
formerly el_kornikus

Post by -ACME STUDIO- »

a ja moge sie wprosic :]

do zakopca bym sie przejechal hehe

zeby tylko pogoda byla lepsza niz w bieszczadach :D
messiah_182

Post by messiah_182 »

Galharen wrote: i mam prawie codziennie 8 lekcji, czyli o 8 rano do 15.30 :evil: :evil: - ale fajnie jest :wink: :wink:
Nie masz co narzekać :) Okres liceum to jeden z lepszych z okresów w życiu :D Imprezki itp. Na studiach też się imprezuje ale ma się wiele innych zajęć.

Ja na przykład pracuję od 8 do 16. Zajęcia zaczynam o 15 :? i muszę jakoś pogodzić to że jak wychodzę z roboty o 16 to jestem w plecy godzinę zajęć a jeszcze mam 30km do uczelni :D Jeszcze nie dość że zajęcia na dziennych to jeszcze na drugim kierunku na zaocznych mam w niedzielę od 8.20 do 15 :D Czyli imprezka w sobote raczej krótka :D
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

No, moj dom... wlasny...:)...

Ale do imprez jeszcze daleko, wlasnie jeszcze buduja tam... pare rzeczy... balkony itd. wiec jeszcze ni jest w 100 % gotowy...:)...

Klucze... lol...;)... Poznac sie przed tym by bylo milo...:)...
Joachim

Post by Joachim »

poznać się przed tym... o czym ty mówisz ;) a pozatym mamy przewagę liczebną więc klucze: będziesz chciał je nam dać po dobroci czy nie i tak ci je zabierzemy :D
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Hm... tak sie chyba nie mowi po Polsku, ale co ja juz wiem... czasem wlasnie w takie pulapki jezyczne wpadam... no...:)...
Post Reply