[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Poznanskie malowanie

Post by mahon »

ja tam widzę też "suszarkę" Stefana i parę innych, ale faktycznie wygląda to to turkusowo :lol:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Marta

Post by Marta »

Wielkie dzięki za spotkanie:D, było naprawdę miło.
I nie da się ukryc, że turkusowo...
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

no fajnie fajnie ... to tak jakby nakłada pewne ciśnienie na Warszawę - też trzeba się wykazać :P (pewnie u uciesze niektórych :P)
ale raczej nie przed wielkanocą ..

ale rzeczywiście wasze fotki są małe , ciemne i turkusowe
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Marta

Post by Marta »

Nie wiem czy jest sens sie spinac i kreowac jakies sztuczne wyscigi malowankowe na linii Posen-Warschau :wink:

Ale przyznam, ze mocno zaluje, ze nic takiego nie odbywa sie w stolicy eMpire (mam na mysli wspolne malowanie i spotkania "integracyjne"). Juz samo ogladanie gotowych modeli na zywo jest ksztalcace, a co dopiero ogladanie innych przy pracy:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

wypraszam sobie odbywało się :wink: .. tylko od pewnego czasu brak jakoś kolejnego spotkania .... bo chętni się zaczęli zgłaszać .. ale gorzej z organizatorem
a Ciśnienia żadnego nie było i niema tylko teraz kminie jak zrobić spotkanie "idealne" - z malowaniem i z piwem .. a to trudne bo Warszawa to takie głupie miasto że jak wolno pić to nie malować a jak jest gdzie malować to znowu pić niewolno, a jak się okazuje że wolno jedno i drugie to jest jakiś haczyk - np : dojazd 30 km ... albo ktoś chce kasy za miejscówkę czy też jakiś inny durny manewr (na razie myślę o 2 etapowym spotkaniu - najpierw warsztaty a potem naprzeciwko do pubu na część pokazowo piwną :) ) - tylko potem będzie jajo zgrać uczestników - bo od razu jak zawsze się okaże że połowa nie może w tym terminie ale może w innym który znowu koliduje z czymś tam ... organizowałem to wiem jaki koszmar zrobić by przyszło powyżej 3 osób + organizator :bonk:
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Marta wrote:Nie wiem czy jest sens sie spinac i kreowac jakies sztuczne wyscigi malowankowe na linii Posen-Warschau :wink:
i tak najlepsze spotkania sa na Silesii - sam ze soba sie spotykam, milo sie gada, maluje, oglada... zadnych problemow z organizacja :mrgreen:
na powaznie - pozazdroscic spotkania, i w aspekcie towarzyskim, i hobbystycznym.
Image
Marta

Post by Marta »

@ Maru:
stolica eMpire = Londyn (taki drobny zarcik, biorac pod uwage co tam sie teraz dzieje)
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

you can meet, paint, and paint

drinking is not mandatory :wink:
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Spotkanie było super i żałuję że nie mogę częściej uczestniczyć w nich, fajnie jest pogadać i dostać dobre rady ;)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Post Reply