wlasnie dlatego moj sloiczek "touch me" przez kilka ostatnich lat zostal otwarty i uzyty tylko kilka razyMaru wrote:@kacpero słynny "Touch Me" daje taki mat że model wygląda jakby go kto inny malował ..
[PL] Maru dne smarowanie
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Maru dne smarowanie
Stop competing with others. Start competing with yourself.

no docykałem fotki 
"touch me" hym ostatnio takich super extra matów to używam do domatowienia .. jeśli coś wyszło nie tak przy lakierowaniu ale to punktowo albo do zaznaczenia tego że np paski są skórzane ale spodnie to jakaś tkanina ... ale ogólnie to więcej mi popsuł niż pomógł ..
ok i jak tam fotki wyglądają inaczej ??
(wybrałem te ludki bo mam ich w temacie sporo fotek i można sobie porównać - a ja sam to mało obiektywny jestem .. dla mnie są one lepsze ... albo mi sie monitor kończy
)
Click to see full-sized image
"touch me" hym ostatnio takich super extra matów to używam do domatowienia .. jeśli coś wyszło nie tak przy lakierowaniu ale to punktowo albo do zaznaczenia tego że np paski są skórzane ale spodnie to jakaś tkanina ... ale ogólnie to więcej mi popsuł niż pomógł ..
ok i jak tam fotki wyglądają inaczej ??
(wybrałem te ludki bo mam ich w temacie sporo fotek i można sobie porównać - a ja sam to mało obiektywny jestem .. dla mnie są one lepsze ... albo mi sie monitor kończy
Click to see full-sized imageRe: [PL] Maru dne smarowanie
Ale plaszczyk! Kurde ta panienka jest super! No, moze mogles skore troche bardziej rozjasnic, wiekszy kontrast zastosowac, ale i tak mi sie podoba
I podstawka lepsza
Zolnierz taki sam jak reszta... 

masz swój styl malowania i to się liczy!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2 komisje .. mieli pasować .. chyba Przegiąłem z tym niebieskim mundurem i rudymi podstawkami
modele w 100% "stołowe"
Click to see full-sized imageRe: [PL] Maru dne smarowanie
Ciekaw jestem jak wyglądają w realu...
Poprawiłbym tą skórę na brzuchu widoczną z boku.
Dobra robota
Poprawiłbym tą skórę na brzuchu widoczną z boku.
Dobra robota

Snajper mi sie podoba, fajny jest, jak taki zolnierz sluzb specjalnych(bo pewnie w istocie tak jest
) ale z kolei ten drugi to jakis taki mi sie wydaje jakis uposledzony...
sam model mi sie nie podoba 

cóż ten drógi to "Minut maid"
jej oryginalna poza :
https://www.infinitythegame.com/infinity ... utemen.jpg
a tak w ogóle to kobieta .... (ta to jeden z tych rzadkich wypadków kiedy pzeżbiasz CB ulepił coś mocno niewyjściowego)
jej oryginalna poza :
https://www.infinitythegame.com/infinity ... utemen.jpg
a tak w ogóle to kobieta .... (ta to jeden z tych rzadkich wypadków kiedy pzeżbiasz CB ulepił coś mocno niewyjściowego)
to jest HMG .. a jednostka to Francuski Żuław (tu masz kolegę z snajperką /: SNAJPA zULEKSnajper mi sie podoba,