zgodze sie z przedmowcami co do gumowatosci czerwieni, ale za to fajnie soczewki kontrastuja
metaliki jak zawsze super!
[PL] Galeria Gimiaka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gimiaka
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Czerwień jak już Ci mówiono płaska.
Zadrapania wyszły dobrze. Podobają mi sie.
Jak duży jest to model?
Zadrapania wyszły dobrze. Podobają mi sie.
Jak duży jest to model?
Click to see full-sized image
I tyle. Zdjęcie trochę przyciemne, ale tak właśnie on wygląda na żywo. Jeszcze jeden jest przede mną zaplanowany na ten rok. Dzięki za komentarze krytyki.
I tyle. Zdjęcie trochę przyciemne, ale tak właśnie on wygląda na żywo. Jeszcze jeden jest przede mną zaplanowany na ten rok. Dzięki za komentarze krytyki.
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
-
- The Better Choice
lepiej, ale i tak niewystarczajaco
oczywiscie, do gry az za dobry
oczywiscie, do gry az za dobry
No widac ladne plynne przejscie ale kontrast niestety za niski . Ale tak swoja droga podziwiam ta plynnosc i czystosc.
nooo, zadrapania fajne! tylko czemu nie przemalowałeś tej plastikowej zabawki? ^^
No widać, że się starałeś, ale jak na mój gust nadal płasko
Nie podoba mi się, ale to nie twoja wina. Na tym modelu musiało by być jakieś fenomenalne malowanie żebym nie miał odczucia, że oglądam zabawkę z Cartoon network np. z serialu Atomówki.
No i on jakoś tak niegramotnie stoi na tych swoich nogach, że to potęguje ten efekt sztuczności Nie potrafię tego wytłumaczyć. Po prostu nie jestem fanem rzeźby i się czepiam
Nie podoba mi się, ale to nie twoja wina. Na tym modelu musiało by być jakieś fenomenalne malowanie żebym nie miał odczucia, że oglądam zabawkę z Cartoon network np. z serialu Atomówki.
No i on jakoś tak niegramotnie stoi na tych swoich nogach, że to potęguje ten efekt sztuczności Nie potrafię tego wytłumaczyć. Po prostu nie jestem fanem rzeźby i się czepiam
Ostatnio pomalowany model. Nic wielkiego.
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
-
- The Better Choice
jesli do grania, to super! poza blekitna pelerynka ktora tu pasuje jak piesc do oka
dokladnie peleryna jest kolorystycznie kiepsko dobrana. Twarz wedlug mnie jest gumowata, ale sam mam problemy z malowaniem skory. Dorzuciłbym dark lining, zeby ladnie wyeksponowac i odeseparowac od siebie elementy. dysze plecaka wolaja o pomalowanie na czarno. duzo czasu by to nie zajelo, a od razu inaczej by plecak sie prezentowal.