bardzo efektowny model! bardzo podoba mi sie nmm na mieczu
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

nie żeby bardzo, ale jakoś nie bardzo mi pasuje do skali modelu. gdyby wyglądał na krzak - to OK, na trawę - OKFlameon wrote:Dziękuję bardzoTen mech na prawdę tak bardzo przeszkadza?
ale wielkie mchy jakoś niekoniecznie...
ale pamiętaj - to MOJE zdanie, a nie ogółu (a już w szczególności niekoniecznie twoje)
Piękny! Malować i wstawiać nie wstawiałeś, ale widać, że nie marnowałeś czasu podczas przerwy. Fakt sam nie lubię NMM, ale czasem dobrze przyjrzeć się perełkom.
Dziwne, ale gdy pierwszy raz go zobaczyłem to straszliwe mi przypominał Theodena Alexi Z.
A i jeszcze mam pytanie czy malowałeś cały fragment, jeśli chodzi o dany kolor czy jednak dzieliłeś go na części. Po obejrzeniu filmów instruktarzowych Jeremiego Bonamanta pomyślałem ze chyba lepiej podzelić malował fragment części niż całość gdyż łatwiej wtedy rozmieścić cienie etc., ale fakt więcej czasu to zajmuje
Dziwne, ale gdy pierwszy raz go zobaczyłem to straszliwe mi przypominał Theodena Alexi Z.
A i jeszcze mam pytanie czy malowałeś cały fragment, jeśli chodzi o dany kolor czy jednak dzieliłeś go na części. Po obejrzeniu filmów instruktarzowych Jeremiego Bonamanta pomyślałem ze chyba lepiej podzelić malował fragment części niż całość gdyż łatwiej wtedy rozmieścić cienie etc., ale fakt więcej czasu to zajmuje
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
hmmm... chyba rozumiem o co Ci chodzi choć żadnego filmiku nie widziałem
no cóż ta figurka ma wiele, małych elementów tak ,że nie zaszła taka potrzeba, chyba ,że na mieczu, ale ponieważ malowałem go głównie glaze'ami to sam nie wiem jak mam się do tego ustosunkować
ale chyba w pewnym sensie dzieliłem elementy 
-
Akasha