łapy mi opadły. po tym komentarzu nie napiszę już nic mądrego...
może jutro?
[PL] a co Ana porabia?
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
RE: Re: RE: [PL] a co Ana porabia?
w sumie to fantastyka, to i czemu miał by ktoś nie pofantazjować o cebulkach włosowych w tkance kostnej?
(Widzisz, inny dzień i inne podejście do tematu)
(Widzisz, inny dzień i inne podejście do tematu)
a tak w ogole to kolor wlosow tego pana pokazanego przez Namelessa tez jest FANTAstyczny :d
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Nooo peeeewnie że fantastyczna A jaka ma by skoro to fantastyka
W sumie to powszechne u szkieletów, że zachowują swoje brody:
https://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=2088
W sumie to powszechne u szkieletów, że zachowują swoje brody:
https://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=2088
Teraz mam to pod pędzlem:
Click to see full-sized image
Początki były nie najlepsze, ale już złapałam bakcyla.
Kolorystyka mnie trochę nudzi, ale kiedyś tam się zadeklarowałam, że zrobię nic to - korona mi z głowy nie spadnie, a model będzie kolegą ostatniego przeze mnie pimpowanego Librariana.
Naramienniki będą miały złote ozdoby - wczesne stadium.
Wszystko to właściwie wczesne stadium, ale wierzę, że teraz już ruszę z kopyta.
Macie jakieś sugestie?
Click to see full-sized image
Początki były nie najlepsze, ale już złapałam bakcyla.
Kolorystyka mnie trochę nudzi, ale kiedyś tam się zadeklarowałam, że zrobię nic to - korona mi z głowy nie spadnie, a model będzie kolegą ostatniego przeze mnie pimpowanego Librariana.
Naramienniki będą miały złote ozdoby - wczesne stadium.
Wszystko to właściwie wczesne stadium, ale wierzę, że teraz już ruszę z kopyta.
Macie jakieś sugestie?
fajnie ze na NMMie pojawia sie tyle kolorow - zawsze to lubilem w Twoich pracach czuje pewien niedosyt kiedy patrze na blekitny pancerz, ale to chyba dlatego ze figurka jest w fazie WIP
ale pyszczek? gdzie jest pyszczek figurki? nie kaz nam dlugo czekac na ten kluczowy element figurki
ale pyszczek? gdzie jest pyszczek figurki? nie kaz nam dlugo czekac na ten kluczowy element figurki
Stop competing with others. Start competing with yourself.
hmmm nie wiem jak fotki wyglądają, bo wrzucałam je przez mój daltonistyczny monitor Więc nie mam pewności czy będziemy mówić o tym samym
Fioletowe elementy na naramiennikach będą złote, a biel (P3 Morrow White) na złocie może mieć zabarwienie kremowe przez kontakt z Snakebite Leather GW. Nigdzie nie korzystałam z innej bieli, więc możliwe że to wina lampy (nocne fotki)
Będzie miał łeb a karku i hełm przy pasie. Głowa wymaga uzupełnień, więc póki co poszła w odstawkę
Fioletowe elementy na naramiennikach będą złote, a biel (P3 Morrow White) na złocie może mieć zabarwienie kremowe przez kontakt z Snakebite Leather GW. Nigdzie nie korzystałam z innej bieli, więc możliwe że to wina lampy (nocne fotki)
Będzie miał łeb a karku i hełm przy pasie. Głowa wymaga uzupełnień, więc póki co poszła w odstawkę