Kurtka pasuje teraz do całości, ale granatowa nie jest. Na pewno jest ciemniejsza, niż była, ale wciąż nie jest zbliżona do tej na wampirze. Nos mi się akurat podoba, a jeśli Ci za czerwono, to zmieszaj sobie z kolorem skóry albo rób glaze i wtedy zabarwisz skórę na czerwono, zamiast zamalowywać

Włosy trochę jendolite jeszcze, skóra na twarzy mi pasuje, ale mogłaby dostać więcej zarostu na dole - takie tam moje gadanie. Pióro ma ładną czerwień.
Kapelusz ekstra, czaszka też. Pas mi nie pasuje sam w sobie, nie rozumiem cienowania, ale do komiksu jak najbardziej odpowiedni.
Klatka piersiowa to gładkie płaty, więc to cieniowanie dziwne wygląda. I jeśli już takie coś cieniować, to np. tak jak ostatnio ARBAL na popiersiu zrobił - od góry do dołu, gładko, z takimi kolorami, jak twarz i wtedy powinno wyglądać lepiej, bo teraz jest to tylko taka dziwna ramka. Sam kształt mięśni piersiowych jest dla mnie dziwny, no ale takie to wykręcone popiersie całe jest i taka wizja rzeźbiarza

Oczy super, zęby zepsute aż miło

W ogóle to pasuje mi zestawienie kolorów, jedynie ten jasny pas widziałbym w takim samym kolorze, jak kapelusz.