Przeca nie na model no:D I tylko troche, po brodzie;pmahon wrote:pewnie nie chciał malować obślinionego modelu ^^Marta wrote:Szkoda, ze jednak nie bedziesz robil pani na kuniu, sliczny model, az mi slinka pociekla;]
[PL] Secret Project
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Secret Project
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
a to w takim razie się dziwię.
może zrobimy zrzutkę narodową i wesprzemy nasego reprezentanta, żeby mógł pomalować panią na kóniku?
może zrobimy zrzutkę narodową i wesprzemy nasego reprezentanta, żeby mógł pomalować panią na kóniku?
No oby faktycznie zjedli tą 2 bo inaczej mogę mieć problem z odebraniem
No Pani na koniku niestety jest piekielnie droga, jakieś 400zł :/ a szkoda bo to piękny model na którym można na prawdę pokazać bardzo dużo. Choć patrząc na to jakie modele rok temu wygrały może sędziowie wolą single fantasy?
No Pani na koniku niestety jest piekielnie droga, jakieś 400zł :/ a szkoda bo to piękny model na którym można na prawdę pokazać bardzo dużo. Choć patrząc na to jakie modele rok temu wygrały może sędziowie wolą single fantasy?
No 4 stowki zlotych polskich to moze byc cena zaporowa dla polskiego studenta.
A szkoda bo model fajowy.
A szkoda bo model fajowy.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Jestem ZA!mahon wrote:może zrobimy zrzutkę narodową i wesprzemy nasego reprezentanta, żeby mógł pomalować panią na kóniku?
Cold "Strobe Light Network"
Zrobiłem dzisiaj zdjęcia podstawki ale wygląda okropnie w stanie surowym, coś z kolorami zupełnie nie wychodzi. Dlatego zdjęcia wrzucę dopiero jutro, jak już posprayuję ją, ale możecie na dzniach spodziewać się pierwszych wipów
Edit: Albo pokażę, musicie tylko uwierzyć mi na słowo ,że na żywo prezentuje się to fajniej, ale o tym tak na prawdę dowiecie się dopiero gdy to wszystko pomaluję
Edit: Albo pokażę, musicie tylko uwierzyć mi na słowo ,że na żywo prezentuje się to fajniej, ale o tym tak na prawdę dowiecie się dopiero gdy to wszystko pomaluję
Dla mnie super to wygląda
Bardzo mi się podoba, będziesz miał trochę malowania z nią
Macki aż proszą się o jakąś fakturę (chodzi o samą rzeźbę) ale pewnie malowaniem tutaj coś zdziałasz i nie będzie nudno.
powodzenia
Bardzo mi się podoba, będziesz miał trochę malowania z nią
Macki aż proszą się o jakąś fakturę (chodzi o samą rzeźbę) ale pewnie malowaniem tutaj coś zdziałasz i nie będzie nudno.
powodzenia
a co na niej bedzie?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Na razie jest ok. nic za bardzo więcej nie można na razie powiedzieć. Z czego zrobiłeś posadzkę? To Fimo?
Co do macek, to rzeczywiście przydałoby się nadać im fakturę. Dość gumowo na razie wyglądają.
Co do macek, to rzeczywiście przydałoby się nadać im fakturę. Dość gumowo na razie wyglądają.
Dla mnie te przyssawki są trochę za duże. Wolałbym też, że jeśli to ma obrazować "kadr/wycinek" to, żeby macki wychodziły spod podstawki albo spod wody. Chodzi mi o to, że teraz są jakby ucięte i jak bym na to nie patrzył, jak by nie był mi znany koncept to tak to widzę :\ ... może jestem dziwny
Na lewej ścianie przydało by się coś dać, bo trochę jest pusto, chyba, że planujesz tam coś zmalować.
Podobają mi się cegły i faktura posadzki, ogólnie kompozycja jest niezła.
To oczywiście tylko moje przemyślenia, zrobisz jak zechcesz.
Na bank po pomalowaniu wszystko może się zmienić. Generalnie pokazywanie WIPów
zrobionych z różnokolorowej masy jest trochę ryzykowne, za bardzo nasz mózg oddziela elementy po kolorach/wartościach tonalnych
Na lewej ścianie przydało by się coś dać, bo trochę jest pusto, chyba, że planujesz tam coś zmalować.
Podobają mi się cegły i faktura posadzki, ogólnie kompozycja jest niezła.
To oczywiście tylko moje przemyślenia, zrobisz jak zechcesz.
Na bank po pomalowaniu wszystko może się zmienić. Generalnie pokazywanie WIPów
zrobionych z różnokolorowej masy jest trochę ryzykowne, za bardzo nasz mózg oddziela elementy po kolorach/wartościach tonalnych