Ano wybor mniejszego zla, nie ma co ukrywac.Nameless wrote:kicha. ale mamy do wyboru dwie kichy.Marta wrote:Troche kicha nie?
jak na razie ciagle jestem zwolennikiem kichy aktualnie stosowanej, i pewnie bede do momentu kiedy zobacze zdecydowanie wiecej prac w tej kategorii.
tyle, ze ludzie ciagle wracaja do tego tematu, chociaz w sumie po konkursach z taka kicha sie zgadzaja. to teraz szukam innej kichy. po to dyskutujemy![]()
moze komus ta aktualna kicha spodoba sie bardziej niz tobie czy mnie
Ale ze sobie tutaj dyskutujemy, to ja pozwolilam sobie, się do tej kichy nowej ustosunkowac, a nawet napredce znalazlam wygodne dla mnie wyjscie z tejze hipotetycznej na razie jeszcze sytuacji.
Nie ukrywam, ze wyjscie wygodne dla mnie (szczedzace mi nerwow i niepotrzebnej pracy), nie dla konkursu... No ale lepsze chyba juz to, niz potem niepotrzebne lanie zolci gdzie sie da, ze mi 'swinie kazali wybrac jedna prace', czy cus w ten desen.
Z checia tez poczytam argumenty osob, myslacych inaczej, jak oni widza rozwiazanie sytuacji gdzie do kazdej z nowych kategorii zglosi sie po 2-3 osoby.
'eM
'eM