Cześć!!! Czy zapowiada się jakieś spotkanie?
Pozdrawiam:)
[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
a co, świerzbi Cię pędzel ?
Też myślałem o tym żeby się spotkać. Tylko mnie kurde studia teraz męczą :/ ale chociaż na chwile z chęcią bym wpadł!

Też myślałem o tym żeby się spotkać. Tylko mnie kurde studia teraz męczą :/ ale chociaż na chwile z chęcią bym wpadł!
o LOLprzemo wrote:a co, świerzbi Cię pędzel ?![]()

no ja dziś gadałem z Zahorem o spotkaniu i moze coś sie uda wykręcic

Panowie i Panie , ostatnio mam taki natłok zajęć że nie wiem w co mam ręce włożyć. Dlatego pragnę wszystkich przeprosić za taką długą zwłokę i ogłaszam co następuje:
Click to see full-sized image
Wydarzenie:Spotkanie Malarskie w Warszawie
Termin: 18.06.2011r
Czas rozpoczęcia: godzina 10:30
Miejsce: Siedziba firmy Wargamer ul. Mehoffera 26 lok 10.
Dojazd: autobusy 508, 510, 509, 516, 133, 211
Serdecznie zapraszamy!!!
Spotkanie oprócz rozmów o malarstwie oraz samego malowania będzie poświęcone przeróbkom figurek oraz rzeźbieniu figurek.
Komentarze oraz propozycje i uwagi do regulaminu mile widziane
Wydarzenie:Spotkanie Malarskie w Warszawie
Termin: 18.06.2011r
Czas rozpoczęcia: godzina 10:30
Miejsce: Siedziba firmy Wargamer ul. Mehoffera 26 lok 10.
Dojazd: autobusy 508, 510, 509, 516, 133, 211
Serdecznie zapraszamy!!!
Spotkanie oprócz rozmów o malarstwie oraz samego malowania będzie poświęcone przeróbkom figurek oraz rzeźbieniu figurek.
Komentarze oraz propozycje i uwagi do regulaminu mile widziane

A może dla ożywienia atmosfery jakiś konkurs speedsculptingowy
?
Np. każdy przychodzi z kawałkiem drucika na końcu którego zrobiona jest już z jakiejś masy zachniętka kulka. W czasie spotkania będzie trzeba wyrzeźbić na tym dowolną twarzyczkę.
Czyli coś takiego:
Dla zainteresowanych ze strony Scibora jeden z najprostszych tutków odnośnie twarzyczki
http://sciborminiatures.com/en_,sculpting.php?id=662
A może ktoś będzie chciał porzeźbić razem z innymi tą samą twarzyczkę? Moglibyśmy wybrać dowolną twarz - najlepiej z jakiejś grafiki 3D - bo chyba najlepiej na takiej widać kształt twarzy, i wyrzeźbić ją na spotkaniu. Każdy swoją, a potem porównamy i pośmiejemy się i sprawdzimy która jakie ma wady, i która najlepiej odwzorowała oryginał.
moje propozycje:
Oczywiście kto nie chce nie musi się z Nami w to bawić
Co Wy na to? To chyba fajny pomysł żeby się pouczyć nawzajem?

Np. każdy przychodzi z kawałkiem drucika na końcu którego zrobiona jest już z jakiejś masy zachniętka kulka. W czasie spotkania będzie trzeba wyrzeźbić na tym dowolną twarzyczkę.
Czyli coś takiego:

Dla zainteresowanych ze strony Scibora jeden z najprostszych tutków odnośnie twarzyczki
http://sciborminiatures.com/en_,sculpting.php?id=662
A może ktoś będzie chciał porzeźbić razem z innymi tą samą twarzyczkę? Moglibyśmy wybrać dowolną twarz - najlepiej z jakiejś grafiki 3D - bo chyba najlepiej na takiej widać kształt twarzy, i wyrzeźbić ją na spotkaniu. Każdy swoją, a potem porównamy i pośmiejemy się i sprawdzimy która jakie ma wady, i która najlepiej odwzorowała oryginał.
moje propozycje:

Oczywiście kto nie chce nie musi się z Nami w to bawić

Drodzy państwo , z wielkim smutkiem i żalem zostałem zmuszony odwołać spotkanie malarskie jakie miało odbyć się w sobotę 18.06.2011. Miałem do końca nadzieję że nie będę musiał tego robić niestety nie udało się
. Wszystkich za zamieszanie bardzo przepraszam
. I pytanie do Maru czy dałbyś radę zorganizować spotkanie za mnie ??

na Tarchominie niestety nie bo muszę być pod telefonem i w zasięgu centrum miasta
natomiast mogę w 13 djecezji albo w Wargamerze na wilczej (jeśli maja miejsce )
- o 13 dyfuzje i miejsce u nich zaraz się zapytam
natomiast mogę w 13 djecezji albo w Wargamerze na wilczej (jeśli maja miejsce )
- o 13 dyfuzje i miejsce u nich zaraz się zapytam
Zorganizuj proszę gdzie ci będzie najlepiej. Ja zostałem uwalony na cały miesiąc 

a to luz 
zapraszam do 13 Dywizji - mamy kawałek stołu
ta sama data sala otwarta od 10 (ale dla bezpieczeństwa na 10:30)
13 dywizja - aleje niepodległości 141 6 piętro (tak na parterze jest teatr Kwadrat - nie bać się kultura nie gryzie ^-^)

zapraszam do 13 Dywizji - mamy kawałek stołu

ta sama data sala otwarta od 10 (ale dla bezpieczeństwa na 10:30)
13 dywizja - aleje niepodległości 141 6 piętro (tak na parterze jest teatr Kwadrat - nie bać się kultura nie gryzie ^-^)
Witam,
A to dobrze:) Zgłaszam że będę chociaż pewnie gdzieś do 13-14... (w poniedziałek będę miał egzamin więc pewnie długo nie posiedzę:( )
A to dobrze:) Zgłaszam że będę chociaż pewnie gdzieś do 13-14... (w poniedziałek będę miał egzamin więc pewnie długo nie posiedzę:( )
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!