Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Pierwszy post, takoż proszę o łagodne traktowanie
W modelarstwo bawię się od lat kilku, jednakowoż figurki, a już szczególnie warhammerowe miniaturki to kwestia ostatnich miesięcy. Usiłuję się rozwijać, co wychodzi rozmaicie
Do rzeczy, bo po co czytać nudny tekst skoro można pooglądać obrazki
mi sie podobają praktycznie wszystkie prace oczywiscie Zorabeth najbardziej, bo wyszła imponująco, ale Ogrun tez jest kozak! Czekam na kolejne prace! Pozdrawiam!
Nameless wrote:a ja przewrotnie przemilcze elfiaka i poprosze o jakies historyczne
Aż tak kiepsko? To nie ja, to finecast
Swoją drogą, wypuszczanie dziurawych, poprzesuwanych i krzywych odlewów to wspaniała, prospołeczna i proedukacyjna inicjatywa GW. Dzięki temu leniwi do tej pory malarze muszą zaznajomić się z technikami rzeźbienia, tym samym nabywając nowych umiejętności. Pogratulować
Z historycznych to nic nowego nie mam, jedynie to: