Jestem nowy na forum a zawitałem tutaj przez mojego znajomego czyli Lolera. Czynnie maluję od roku chociaż swoje pierwsze kroki postawiłem już dawno temu ale nie miałem jeszcze wtedy zapału do malowania. Obecnie maluję głównie modele do swojej armii, na których uczę się nowych technik i staram się szlifować zdolności. Z tego co widzę to oceniacie prace bardzo konstruktywnie i to mi się bardzo podoba. Z prezentacją wypocin zacznę może od trochę starszych pracy ale aby nie zamieszczać wszystkiego to podam wam linka do mojego tematu na forum Opolskiego klubu bitewnego http://waracademy.atol.com.pl/forum/vie ... 02&start=0.
A teraz pora na trochę nowsze prace

Prorok

Mocno prześwietlone zdjęcie trochę go szpeci no ale co poradzić.
Banshee 1 - pierwsza banshee z mojej 10 osobowej jednostki.

Banshee 2

WIP Nelphaell

Terminator z Space Hulka

Banshee 3

Banshee 4

No i ostatnie moje dzieło czyli WIP Rangera (na etapie robienia zdjęcia nie skończyłem jeszcze malować podstawki). Zapewne zrobie mu jeszcze raz zdjęcia ponieważ światło z lampy aparatu strasznie daje od góry modelu co trochę psuje efekt

Zdjęcia mogły by być lepsze ale takie robi mój kolega i jeśli coś było by w nich do poprawienia to zwrócę mu uwagę aby było lepiej na przyszłość.
Obecnie pracuje nad następnymi pięcioma Banshee tak więc trochę mi to zajmie. Czekam na wasze komentarze no i mam nadzieję że coś wam się spodoba

Pozdrawiam,
RED