Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Jestem w miarę zadowolony z efektu końcowego, chociaż trochę wymęczył mnie jeżeli chodzi o futro i kolczugę (malowanie osobno każdego włoska/ogniwa może być żmudne...). Poza tym, co było do przewidzenia, podczas malowania ułamała mi się tyczka ze sztandarem. co w sumie nie było takie złe, bo łatwiej było go pomalować osobno
...i znowu kolory na zdjęciu wyszły mi "wyprane"
Last edited by JerzyK on 8 Feb 2013, o 21:35, edited 1 time in total.
Co do reszty nmm to ostrze topora i nabrzusznik (?) mogłeś pomalować w nieco innych kolorach niż kolczugę. Na przykład wychodząc od szarego, a nie niebieskiego. Wiem, że to i to jest z metalu, ale teraz trochę się zlewa ze sobą
Chaosowy czarodziej z FW malowany dla siebie. To moja pierwsza nurglowa figurka, więc jeszcze się uczyłem odpowiedniego malowania. Szczerze mówiąc wymęczył mnie ten model ilością detali do pomalowania - myślałem że skończę go dużo szybciej. Tym niemniej wreszcie gotowy